Wednesday 31 August 2011

Leuke blogs?

Hey! Zoals je al wel gemerkt heb post ik de laatste tijd heel weinig, geef de schuld maar aan mijn leraren die het schijnbaar leuk vinden om met z'n allen tegelijk ons heel veel huiswerk te geven als we laat uit zijn! Ik voel me de laatste tijd ook niet lekker, ben moe en heb hoofdpijn enzo, dus dan staat bloggen niet boven aan mijn lijstje haha. Anyways, ik ben dus op zoek naar leuke blogs die ik kan lezen, dus weet jij er een paar? Mag je eigen zijn, die van iemand die je kent of een bekende, i don't care! Laat een link achter in een reactie!
Love, Tessa

Sunday 28 August 2011

Back to school

~

Als eerst: Sorry dat ik zo lang niets meer heb gepost. Ik heb nog even genoten van mijn laatste dagen vakantie, want helaas zit die er na vandaag weer op! Morgen hoef ik gelukkig alleen nog maar mijn rooster om 15.00 op te halen, maar daarna zit het niks doen er weer op. Hierboven zie je trouwens een paar van mijn spullen voor school.
Kaftpapier & etiketten: V&D
Tas: Pieces
Agenda: Cosmogirl!

Dat de vakantie er weer op zit  betekent trouwens ook dat mijn kamer eindelijk klaar is! Ik hoef alleen nog gordijnen uit te zoeken, en mijn dekbed moet nog bezorgd worden. Zodra dat allemaal gedaan is maak ik meteen foto's en post ze, i promise!
Heb jij nog vakantie, of moet je ook weer naar school? Leave a comment!

Wednesday 24 August 2011

Favorite nailpolish


Hi! De laatste tijd lak ik mijn nagels een stuk vaker, en de nagellak die je hierboven ziet zijn mijn favorieten! vlnr: Mauvala, kleur 16 Baghdad (uit Italiƫ) - geen merk (uit Engeland) - geen merk (uit Engeland) - Catrice 3 in 1 - Claires - Wild & More - Essence colour & go
Ik heb trouwens maar 24 potjes nagellak, maar dat vind mijn moeder heel veel ofzo hahah. Hoeveel potjes heb jij? En lak je je nagels veel?
Love, Tessa

Nieuwe kamer!



Hi! Hierboven zie je foto's van mijn kamer. Ik slaap al een tijdje in de logeerkamer omdat mijn vader hem aan het verven is enzo haha! Mijn muren moesten geverfd worden, en dus mocht ik kiezen welke kleuren. Ik koos ervoor om alles wit te maken, met een bruine muur. Ik heb ook al een bijpassend dekbed besteld, bijpassende kussens gekocht, en ik moet nog gordijnen kopen voor de kast die je op de foto ziet! Het wordt dus heel leuk denk ik haha. Het is bijna af, de deadline van mijn vader was wanneer ik weer naar school ga, en dat is aankomende maandag, dus... Ik heb daar trouwens niet echt zin in, en jij? Moet jij al naar school of heb je nog vakantie?
Love, Tessa

New clothes


Hi! Ik heb de laatste tijd veel geshopt, vooral in de sale die op het moment overal is haha. In 10 dagen heb ik 120 euro uitgegeven, oeps... Een paar van mijn aankopen zie je hierboven! Van links naar rechts, van onder naar boven: Shirt Vero Moda, 5 euro - Shirt Vero Moda, 15 euro - Shirt New Yorker, 15 euro - Shirt H&M, 20 euro, te combineren met ketting Claires, 13 euro - Shorts uit een of andere winkel in Italiƫ, 15 euro. Allemaal niet bepaald duur dus! Heb jij ook veel gekocht nu er overal sale is?
Love, Tessa

New: portemonnee



Hi! Laatst heb ik deze portemonnee voor 15 euro gekocht bij accessorize. Ik had mijn oude portemonnee al een hele tijd, en toen ik deze zag was ik meteen verkocht! Hij is basic van de buitenkant, gewoon zwart met een strikje, en heeft een leuke bloemenprint aan de binnenkant, zoals je op de foto ziet! Meestal geef ik niet zoveel geld uit aan een portemonnee, maar deze vond ik te leuk om te laten liggen haha. En jij? Geef jij veel geld uit aan portemonnee's,of koop je gewoon een zwarte voor een paar euro?
Love, Tessa

Blog verwijderd

Hi! Een tijd geleden blogde ik hier, op Chevettes. Laatst wou ik dat weer doen, maar ik was mijn accountgegevens kwijt en kon toen niet meer inloggen. Toen maakte ik een nieuwe blog, Chelettes. Helaas werd die verwijderd omdat ik mijn datum had ingevuld bij mijn google account, en aangezien ik geen 16 of ouder ben werden mijn account en blog verwijderd. Gelukkig had ik ondertussen mijn accountgegevens weer gevonden, but it really sucks though. Ik weet mijn berichten nog wel ongeveer uit mijn hoofd, dus die ga ik nu even posten.
Love, Tessa